Лидия Петкова e  създател на мотивационни програми ''Да заОбичаш Себе Си'' и ще работи активно с екипа на МБАЛ '' Света София'', като ще мотивира хората от персонала в трудната, напрегната и стресова ежедневна работа, съобщиха от здравното заведение. На услугите на Лидия Петкова може да разчита всеки, който желае да обсъди лични проблеми и който има нужда от мотивация при избор или решение на даден проблем. Консултациите ще се провеждат в дните понеделник, сряда и петък , само след предварително записване на телефоните на регистратурата на МБАЛ ''Света София'' 02/8184600 и 02/8184608. Лидия Петкова е вдъхновяващ и мотивационен лидер, лайф коуч, лектор, писател, консултант. Създател на вдъхновяващи и мотивационни програми "Да заОбичаш Себе Си". Автор на книгата “Да заОбичаш Себе си за 11 дни.

Срещата-консултация е с продължителност 1 час, с цена – 100 лева Какво представляват житейските консултации (''лайф коуч'') с Лидия Петкова? На тази среща ще споделите това, което ви тежи и което искате да се промени в живота ви. Ще си поговорим за всичко, което не е в хармония с вас и което ви пречи да бъдете най-добрата версия на себе си. Ще създадем споделено пространство на доверие и съпричастност. Накрая ще получите моят личен анализ, изработен специално за вас и вашите нужди и желания, както и препоръките ми за промяна на стила на живот. Заедно ще изградим програма, която да следвате, за да подобрим качеството ви на живот и да започнете отново да се чувствате пълноценен и щастлив човек. Един съкровен разговор и съвместно изготвяне на програма. След това ще проверяваме редовно до къде е стигнала програмата и какви са резултатите от нея, и ако има нужда ще коригираме и адаптираме, за да се превърнете в най-добрата своя версия. За да има ефект е нужно срещите да са поне веднъж седмично. /БГНЕС

Pin It

Платете онлайн

 

ПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ДКБ

Размерът на годишния членски внос в ДКБ е 50 лв., а за специализанти и докторанти - 25 лв. За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446. Плащане по банков път, с платежно нареждане по сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, София 1000, пл.„Света Неделя” 7 SWIFT/BIC: UNCRBGSF IBAN: BG98 UNCR 9660 1001 8539 10 Плащане чрез модула за онлайн плащания (epay сметка / банкова карта / банкомат). Полетата по-долу се попълват на кирилица и сумите са в български лева. След попълване на полетата кликнете върху бутона "Плащане on-line". При дължим членски внос за предходни години, плащането покрива първо членските задължения за изминалите периоди, и след това – за текущата година. Допълнителна информация: ДКБ е "Получател с потребителско ниво 3 – регистриран клиент" в системата на epay.bg. При плащане с кредитна/дебитна карта не е необходимо да въвеждате идентификационен код. А ако сте вече регистриран потребител на epay.bg просто въведете в полетата потребител и парола - съответно вашите данни за epay.bg и си спестете таксата за превода - 2.9% от сумата.

Моля, при всяко плащане вписвайте в полето трите имена и годината (годините), за която плащате членски внос!!!

Име Презиме Фамилия Основание (до 100 знака) Сума
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки